Размер видео: 1280 X 720853 X 480640 X 360
Показать панель управления
Автовоспроизведение
Автоповтор
Keshtu e kthen Kosoven serbet, vetem e leme atehere nuk ka nevoje per lufte.Bravo per qeverine tone e qite nenen Kosoves
Disa thenje ketu lidhen me traditat tone shqiptare qe jane gjithmone rreth nesh. Traditat tona jane shekullore dhe jane pjese e historise se kombit tone kudo qe shqiptaret ndodhen 👍😀
Po me frizur se ne zvicerr nuk ka shanc me rregullu frizur, apo me dal me frizur😂😂😂😂😂
hahaa jo valla ska shanc ncncc
dhe kjo vlen jo vetëm për qeverinë e kurtit por edhe për të gjitha të mëparshmet
srn valla
jetoj ne AZILANT STRASSE
okkta kan faj qeju kan lshu vizat ktyne
MIN 07:31 Qe foli Frengjisht as nuk diti me fol me akcent Kosoves foli :)
Hahaha e vertet,kjo qasme une nuk jam shqiptare jam Frances,😮as me fol nuk dit Franse 😂kryt e shqiptarit e pat.
😢AH MORE SHÇIPTAR OJ TOK E DJEGUR E ULNE ME GJAK TEJ KUR DONI ME IK OSHIÇIPET E SHIPTARISSSS😢😮
Pun e ka mos e ofendon edhe kjo mendon se e ka mir
Ishalla jesi veq maifozat edhe politikanet le ta shohin qysh asht pa popull
😂😂😂😂😂😂😂
Mir se nuk asht nis naj hotel fill
Ky i paska 3 femije edhe 1 vajze 4, faleminderit axha se e qite vajzen ne rend me femijet e tjeter mazamakeq per ty plako 😢
Sa fmi i keni atje 3 fmi edhe 1 vajz😅😅
Hahahahahahahahah
@@zotitruejt5292 gaboj i shkreti
Mose shloni kosoven se ket serpt jazan shpijat tejuve
Hajt more se sen spo na vyni
Keshtu e kthen Kosoven serbet, vetem e leme atehere nuk ka nevoje per lufte.Bravo per qeverine tone e qite nenen Kosoves
Disa thenje ketu lidhen me traditat tone shqiptare qe jane gjithmone rreth nesh. Traditat tona jane shekullore dhe jane pjese e historise se kombit tone kudo qe shqiptaret ndodhen 👍😀
Po me frizur se ne zvicerr nuk ka shanc me rregullu frizur, apo me dal me frizur😂😂😂😂😂
hahaa jo valla ska shanc ncncc
dhe kjo vlen jo vetëm për qeverinë e kurtit por edhe për të gjitha të mëparshmet
srn valla
jetoj ne AZILANT STRASSE
okkta kan faj qeju kan lshu vizat ktyne
MIN 07:31 Qe foli Frengjisht as nuk diti me fol me akcent Kosoves foli :)
Hahaha e vertet,kjo qasme une nuk jam shqiptare jam Frances,😮as me fol nuk dit Franse 😂kryt e shqiptarit e pat.
😢AH MORE SHÇIPTAR OJ TOK E DJEGUR E ULNE ME GJAK TEJ KUR DONI ME IK OSHIÇIPET E SHIPTARISSSS😢😮
Pun e ka mos e ofendon edhe kjo mendon se e ka mir
Ishalla jesi veq maifozat edhe politikanet le ta shohin qysh asht pa popull
😂😂😂😂😂😂😂
Mir se nuk asht nis naj hotel fill
Ky i paska 3 femije edhe 1 vajze 4, faleminderit axha se e qite vajzen ne rend me femijet e tjeter mazamakeq per ty plako 😢
Sa fmi i keni atje
3 fmi edhe 1 vajz😅😅
Hahahahahahahahah
@@zotitruejt5292 gaboj i shkreti
Mose shloni kosoven se ket serpt jazan shpijat tejuve
Hajt more se sen spo na vyni